De eerste editie van OEGST!Live vond vorig jaar plaats in het clubhuis van ASC. | Archieffoto Willemien Timmers
De eerste editie van OEGST!Live vond vorig jaar plaats in het clubhuis van ASC. | Archieffoto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

OEGST!Live op donderdag 31 januari

ontmoeting n Oegstgeestenaren zijn trots op hun dorp. Maar wat maakt Oegstgeest nou zo mooi? Oegstgeestenaren worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij OEGST!Live op donderdag 31 januari in het Dorpscentrum. Een avond voor en door Oegstgeest. De organisatie van deze avond is een samenwerking tussen Rabobank, Dorpsmarketing Oegstgeest en Cultuurfonds Oegstgeest.

Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om Oegstgeest nog mooier te maken. Denk aan Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest die met het mooie project 'Ken je Buren' dorpsbewoners motiveert om elkaar een handje te helpen. Drie initiatieven die activiteiten organiseren rondom het monumentenweekend. En wat te denken van de jubilerende brandweer? Ook Dorpsmarketing en Cultuurfonds maken, samen met honderden vrijwilligers, met grote én kleine partners uit het dorp, Oegstgeest mooier. Tijdens OEGST!Live geven zij een kijkje achter hun schermen en welke impact zij hebben op Oegst­geest. Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Oegstgeest mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Oegstgeestse maatschappij. Tijdens de avond maken worden de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekendgemaakt. De schoolband van het Rijnlands Lyceum en Operettevereniging De Troubadeurs zorgen tijdens de avond voor entertainment.
Ontvangst is vanaf 19.30 uur in het Dorpscentrum aan de Lijtweg. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur wordt afgesloten met een borrel.
Aanmelden voor de avond kan tot en met zaterdag 26 januari via www.dichterbijleidenkatwijk.nl.