Negen enthousiaste leden van Badmintonclub de Valken in Valkenburg in hun nieuwe tenue.
Negen enthousiaste leden van Badmintonclub de Valken in Valkenburg in hun nieuwe tenue. Foto: pr

Badminton bij BC de Valken

badminton n Wie een vereniging zoekt waar gezelligheid en een sportieve prestatie samen gaan, kan gaan badmintonnen bij Badmintonclub de Valken in Valkenburg.

Badminton is een sport voor alle leeftijden. Bij De Valken is dan ook iedereen van harte welkom.

Er wordt veelal recreatief gespeeld, maar ook regiocompetitie spelen is mogelijk. Tevens is het mogelijk om training te volgen. Elke maandag is trainer Siegfried aanwezig om een uur recreanten training en een uur competitie training te geven.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend een paar keer meespelen en kennis maken met deze leuke sport. Iedereen is van harte welkom op de speelavonden in de sporthal van het Dorpshuis aan de Kerkweg in Valkenburg.

De speelavonden zijn op maandag en donderdag van 20.00 tot 23.00 uur. Rackets heeft de vereniging ter beschikking voor geïnteresseerden. Kijk voor meer informatie op onze website: www.bcdevalken.nl.


Ajax komt naar FC Oegstgeest

voetbal n In de zomer van 2019 is er van 26 t/m 30 augustus een Ajax Camp bij FC Oegstgeest. Jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar kunnen die week trainen als een echte Ajax-speler. Iedereen is welkom, ook voetballers die geen lid zijn van FC Oegstgeest.

Bij een Ajax Camp week komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Denk aan balcontrole, snel voetenwerk, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspelen. Elke dag verbeteren de deelnemers hun vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches. Aan het eind van de week ontvangen de deelnemers een persoonlijk rapport.
Ga voor meer informatie naar:
https://www.ajaxcampsenclinics.nl/camps/ajax-camp-fc-oegstgeest-week-35

Ze kunnen ook informatie vinden op de FC Oegstgeest website.

Afbeelding