Biologische maaltijd in het Dorpscentrum

eten n Op 28 januari is er eindelijk weer een maaltijd met biologische ingrediënten. Brenda van der Zaag zal voor de belangstellenden koken. Zie ook haar website www.brendabiologisch.nl.

Er is plaats voor 35 mensen en dat betekent wel dat iedereen die zich opgeeft, maar niet komt, € 7,50 gaat betalen. "Anders komen we financieel niet uit, hoewel we met alleen maar vrijwilligers werken."
De maaltijd, inclusief een drankje tijdens het eten, kost € 12,50 en begint om zes uur. Iedereen is vanaf 17.30 uur welkom. Opgeven via duurzamemaaltijdoegstgeest@hotmail.com of bij Nellie Smeenk, tel. 071 5175066


Benefietconcert voor Noodfonds ADRA

muziek n Op zaterdag 12 januari om 20.00 uur staat er een benefietconcert gepland in de Regenboogkerk in Oegstgeest, voor het noodfonds van ADRA Nederland.

Door middel van dit benefietconcert wil men het noodfonds van ADRA Nederland aanvullen en onder de aandacht brengen. Door rampen, zoals onlangs nog in Indonesië, is het nodig dat het noodfonds regelmatig aangevuld wordt. Zo kan er bij calamiteiten direct gebruik van gemaakt worden.

Het thema van de avond is 'Een nieuw begin'. Zo aan het begin van het jaar starten we allemaal met een schone lei en vaak ook met goede voornemens. Voor degenen die de noodhulp nodig hebben is het ook een nieuwe start na veel ellende. Dat gun je iedereen toch?

Met medewerking van Lady Grace, een close harmony groep, werkt graag mee aan dit concert. Daarnaast zijn Aad Berger, Paul en Beau Portegijs, zangers uit Leiden, bereid gevonden om hun stemmen te gebruiken voor dit doel. Het belooft een mooie avond te worden, met schitterende muziek. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen en te genieten. In de pauze zal Puur CaJa voor de catering zorgen. Dit is altijd een groot succes. Natuurlijk zal er ook een collectebus aanwezig zijn om extra donaties in te doen.


ADRA biedt naast noodhulp bij (natuur)rampen hulp die een lange termijneffect heeft. Het gaat dan om projecten op het gebied van onderwijs, voedselzekerheid, gezondheidszorg en economische ontwikkeling. Zelfredzaamheid is de rode draad in al deze projecten.


Zaterdag 12 januari 20.00 uur
Entree: €5,- inclusief een consumptie verzorgd door Puur CaJa.
Locatie: Regenboogkerk, Mauritslaan 12, Oegstgeest