Gesprek aan tafel

ontmoeting n Woensdag 16 januari zal van 10.00 tot 12.00 uur voor de tweede keer 'Gesprek aan tafel' plaatsvinden in het Dorpscentrum. De centrale vraag zal zijn: Wat verwacht je van 2019? De jaarwisseling is een moment waarop we terugblikken en vooruitkijken.

Deze eerste ontmoeting in het nieuwe jaar staan de deelnemers stil bij wat ze hopen en verwachten van 2019. Onder het gesprek zal koffie en thee met wat lekkers geserveerd worden.
Kom woensdag 16 januari naar het Dorpscentrum en schuif aan bij anderen aan de gesprekstafel. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet op te geven.
Gesprek aan tafel is een initiatief vanuit het Dorpscentrum. Doel is om met maximaal tien man/vrouw een thema op te pakken dat leeft onder de aanwezigen. Dit onder begeleiding van Gerrie Kooiman, die de nodige ervaring heeft in groepsprocessen. Bezoekers worden niet gedwongen tot deelname aan het gesprek, er gewoon zijn is al goed.

Van hieruit kunnen deelnemers overigens ook weer nieuwe contacten opdoen. Het nieuwe verbouwde Dorpscentrum is vormgegeven als een open ruimte met een laagdrempelige inloop. Gastvrouwen en gastheren zijn aanwezig om mensen op te vangen.


Rommelmarkt

opruimen n In verband met de op handen zijnde grote verbouwing van Marente in Van Wijckerslooth en Rustenborch is het Herinneringsmuseum dat daar gevestigd is, genoodzaakt het depot leeg te ruimen.

Hiervoor wordt een rommelmarkt georganiseerd waarvoor de Bibliotheek op de Lange Voort haar deuren zal openen. Allerhande spulletjes uit grootmoeders tijd, veelal uit de 30- en 40er jaren, worden aangeboden.

Datum: Zaterdag 12 januari 2019.
Locatie: Bibliotheek, Lange Voort, Oegstgeest.
Tijdstip: van 10.00 – 15.00 uur.