Christmas Fair Oegstgeest

kerst n Anouska Swaak en Christina Gipon organiseren een bijzondere Christmas Fair op het oude ASC-terrein aan de Duivenvoordestraat.

Op het oude kunstgrasveld van ASC zullen op zondag 9 december zo'n vijftig kramen komen met 'echt leuke kerstartikelen zoals prachtige kerstballen, kerstdecoraties, kerst-fashion voor zowel mannen als vrouwen, overheerlijke delicatessen en veel meer'.
De Oegstgeester Christmas Fair moet zorgen voor een feestelijke start van de kerstperiode. "Hoe leuk is het om met het hele gezin in je eigen dorp op onze Christmas Fair heerlijk in kerststemming te komen", lacht Anouska Swaak. "Aan alles is gedacht: de allerkleinsten kunnen bij het Compananny kersthuis, samen met de 'nanny's', lekker knutselen of zich laten schminken, terwijl papa bij Van der Zalm en de Gouden Ton iets lekkers proeft of een jasje past bij Schulte, en pama mooie kandelaars of kerstballen uitkiest."
Het hele terrein zal sfeervol bedekt worden met een laagje stro en midden op het terrein zal een grote kerstboom verrijzen die later door de winkeliersvereniging in de De Kempenaerstraat gezet zal worden. "Velzel Hoveniers zal vanuit een sfeervolle kerststal kerstbomen gaan verkopen. Wat is nou fijner dan om na een heerlijke wandeling over de Christmas Fair een kerstboom mee naar huis te nemen?"
Er komt een horeca-gedeelte waar Van der Zalm kookdemonstraties zal geven, maar waar ook crêpes, oesters, champagne, wijnen en voor de diehards heerlijke biertjes te vinden zijn. Ook staat er een karakteristiek barista-karretje.

Sokken

Ook professioneel skiester uit Oegstgeest Floor van Ameyde zal komende zondag op de Christmas Fair staan. Zij verkoopt hier skisokken van haar eigen merk 'Flocks'. Sokken die ontstaat zijn uit de zoektocht naar haar perfecte skisokken en daarnaast voor het financieren van haar ultieme droom: het meedoen aan de Olympische Winterspelen.

Floor van Ameyde (22) geboren en getogen Oegstgeester, verblijft zo'n veertig weken per jaar in de Alpen. Sinds jongs af aan heeft zij meer uren doorgebracht in de sneeuw dan in haar ouderlijk huis en ook komende winter staat Floor na lang blessureleed weer op de ski's. Dit seizoen hoopt ze niet alleen succesvol te zijn op de latten, maar ook met de verkoop van haar eigen merk.

"Mijn ambities zijn op zowel sportief vlak als ondernemersvlak hoog en ik hoop dan ook uiteindelijk met Flocks mijn skicarrière (mede) te kunnen financieren." Helaas zaten de Olympische Spelen van 2018 er door de blessures niet in maar afgelopen jaar heeft ze wel de kans gehad haar plan voor een eigen onderneming uit te werken en dat is uiteindelijk het begin geweest van Flocks.

Wie dus wil genieten van de overheerlijke winterse kerstsfeer, de geur van glühwein en warme chocolademelk, of wie inspiratie wil opdoen voor bijzondere kerstcadeaus komt op 9 december tussen 10.00 en 18.00 uur naar de unieke Christmas Fair aan de Duivenvoordestraat.
Voor meer informatie en standhouders: @christmasfairoegstgeest (Facebook)