Kamerkoor Oegstgeest geeft een kerstconcert in Warmond.
Kamerkoor Oegstgeest geeft een kerstconcert in Warmond. Foto:

Koffieochtend over advent

kerst n Op vrijdag 14 december is er weer de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan 12.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur.

Na een gezellige start met koffie/ thee met een feestelijke traktatie, horend bij de tijd van het jaar, willen we aandacht geven aan advent: achtergrond van advent, liturgische kleuren en hun betekenis, adventskrans, adventskaars, adventskalender, adventsster. Adventsgedichten kortom allerlei items die in deze tijd van advent een rol spelen

Verder zal Aline van Heurn weer haar muzikale medewerking geven en ons ook graag begeleiden bij het zingen van adventsliederen

Wanneer het moeilijk is om zelfstandig naar de kerk te komen, dan kan men voor vervoer contact opnemen met de heer Evert Wieman (tel. 071 51 72 222) of met mevrouw Trudy Roelofsen (tel. 071 51 55 739).


Kerstconcert Kamerkoor Oegstgeest

kerst n Het Kamerkoor Oegstgeest onder leiding van Sarah Elias verzorgt op zondag 16 december om 16.00 uur een kerstconcert in Warmond, Protestantse Kerk, Herenweg 82.

De solisten zijn: Sarah Elias, sopraan, Moritz Kellner, bariton en Niek van der Meij orgel. Het Backer-ensemble zorgt voor de instrumentale begeleiding en een intermezzo. Het koor zingt onder andere de Fantasia on Christmas Carols van Vaughan Williams en de Messe Brève van Gounod.

Het concert wordt besloten met kerstliederen, die het koor samen met het publiek zingt. De kosten zijn €10, voor kinderen vanaf 12 jaar €5, jonger dan 12 jaar gratis, inclusief een drankje na afloop.
Toegangskaarten vanaf een half uur voor aanvang aan de deur of bij de koorleden.