Gratis opruimspreekuur voor thuis

opruimen n Bent u vaak op zoek naar spullen in uw huis? Zit u met uw handen in het haar hoe u uw thuisadministratie moet regelen? Vraagt u u af of u uw erfenis al op orde heeft? Of heeft u continu last van tijdgebrek?

Voor deze en andere organiseervragen thuis kan men terecht op het gratis opruimspreekuur. Opruimcoach mr. Ria Stikkelman beantwoordt opruimvragen in de bibliotheek van Oegstgeest.

Belangstellenden vinden haar daar elke eerste woensdag van de maand. Het eerste spreekuur is woensdag 5 december tussen 10.00 en 12.00 uur.

Sinds 2009 begeleidt mr Ria Stikkelman mensen als opruimcoach. Voor meer informatie: www.stikkelmanorganizing.nl.

Bibliotheek Oegstgeest, Lange Voort 22T. Woensdag 5 december, daarna elke eerste woensdagochtend van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur.
Kosten: gratis


Laatste 30Up party van het jaar op 1 december

dansen n Vlak voor Sinterklaas deelt De Leidse Danssalon nog even de lekkerste (dance)hits van nu & toen uit, inclusief de nodige pepernoten en speculaas. Ook in 2019 zal De Leidse Danssalon iedere maand in Scheltema langskomen en zomers natuurlijk ook in Noordwijk. Ook nu zal de dansbare muziek, de leuke mensen en de fijne bediening aan de bar weer bijdragen aan de kenmerkende vriendelijke ongedwongen sfeer van De Leidse Danssalon. Voor slechts €10,- pp kan je het weer meemaken als je via email reserveert of €12,50 als je liever aan de deur koopt. Iedereen is vanaf 21.00 uur welkom aan de Marktsteeg 1. Meer info staat op www.deleidsedanssalon.nl of op facebook.

De Leidse Danssalon, 30Up swingen op hits van nu & toen - Scheltema, Leiden - 1 december 21.00-01.00 uur.