D&R Fotografie
D&R Fotografie D&R Fotografie

De Heeren van Katwijck komen naar Oegstgeest

ondernemen n Zo'n anderhalf jaar nadat de Heeren van Katwijck hun deuren aan de Kanaaldijk in Katwijk openden, breiden zij nu uit naar Oegstgeest. In het nieuwe winkelcentrum van Oegstgeest aan den Rijn gaan zij vanaf 1 december hun inmiddels beroemde verse frites en luxe snacks verkopen.

En verse frites betekent zelf de aardappelen schrappen, snijden en voorbakken op lage temperatuur. Elke dag vers en geserveerd in een mooie puntzak. En wat te denken van een selectie heerlijke snacks zoals bijvoorbeeld ambachtelijke kroketten met verschillende vullingen. Dit alles met een goede service en in een vriendelijke, gastvrije sfeer. Het succes van deze combinatie heeft zich in de afgelopen periode meer dan bewezen en brengen zij nu ook in Oegstgeest.

'Zij' dat zijn de 'Heeren van Katwijck', Marcel Oudshoorn en Arjan Hoek. Zij zijn twee ondernemende, voormalig medewerkers van de Rabobank Leiden-Katwijk die dezelfde passie deelden. Ze wilden overheerlijke, eerlijke frites maken. Ambachtelijk bereid en dagvers, de lekkerste uit de regio. En dat allemaal in hun eigen zaak.
Daarom gingen zij op onderzoek uit. Ze proefden aardappelen tot ze zeker wisten dat zij de beste leverancier hadden gevonden. Ze reden daarvoor door het hele land, want alleen het beste is goed genoeg. De puntzakken en bakjes zijn gemaakt van FSC kraft papier, gemaakt van snelgroeiende boomsoorten en daardoor zeer duurzaam, want ook het milieu vinden zij belangrijk.

Heeren van Katwijck, Winkelcentrum Nieuw Rhijnzicht, Rustenburgerpad 11

Openingstijden: Dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

www.deheerenvankatwijck.nl