Medewerkers van Jumbo openen de nieuwe supermarkt. | Foto Nabor Dupont
Medewerkers van Jumbo openen de nieuwe supermarkt. | Foto Nabor Dupont Foto: Nabor Dupont

Jumbo Rustenburgerpad geopend

boodschappen n Een lange rij klanten stond er op woensdag 21 november om 9.00 uur al te wachten toen de nieuwe Jumbo aan het Rustenburgerpad in Oegstgeest aan de Rijn open ging.

Filiaalmanager Björn Siera is trots op de nieuwe winkel: "We hebben een geweldig winkelteam. Inwoners van Oegstgeest, maar natuurlijk ook uit Rijnsburg en Valkenburg, hebben in onze nieuwe winkel, zeer ruim opgezette winkel volop keuze uit een zeer gevarieerd aanbod en we zijn ervan overtuigd dat we hen veel winkelplezier zullen bieden", vertelt hij enthousiast.


Pedicuresalon van Strien: 'Voeten zijn belangrijk'

advertorial n Achter de winkel van Van Strien Modes aan de Irislaan is sinds een jaar pedicuresalon van Strien gevestigd. Hier maakt Margret van Strien haar droom waar: voeten professioneel behandelen en ze zo gezond maken en houden.

"Erg leuk om dit werk, naast mijn bezigheden in de winkel, te kunnen doen", vertelt Margret enthousiast. "Ik ben inmiddels gediplomeerd medisch pedicure, en zie steeds meer hoe belangrijk voeten zijn. Wees je bewust van je voeten. Je ziet dat als mensen hun voeten goed behandelen als ze jong zijn, ze daar later van profiteren."

Margret benadrukt dat alle klanten welkom zijn in haar salon. "Of het nu gaat om mensen met schimmelnagels, te veel eelt, een hamerteen, of gewoon een beautybehandeling: iedereen kan hier terecht."

Cadeaubon

In drukke periodes kan een voetbehandeling echt een verademing zijn. "Daarom verkopen wij cadeaubonnen, die erg leuk zijn om in de komende feestmaand weg te geven aan iemand die je rustmomentje gunt."

Pedicuresalon van Strien - Irislaan 49 (Van Strien Modes)
Tel.: 0616440400
pedicuresalonvanstrien@gmail.com

Afbeelding