De officiële overdracht van de stoelen was een waar feest met een eigen-gemaakt lied. | Foto Wil van Elk
De officiële overdracht van de stoelen was een waar feest met een eigen-gemaakt lied. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Seniorengolf schenkt stoelen

Gift n De senioren van de Oegstgeester Golfclub (OGC) schonken de tafel voor buiten op het terras al eerder aan Jottem. Ze hebben het geld hiervoor bijeengebracht tijdens het jaarlijkse Grand Match toernooi. Op vrijdag 16 november vulden zij de gift aan met zes stoelen, mét kussentjes.

Leden van OGC kunnen lid worden van de oma en 60+club en de opa/seniorenclub voor tien euro contributie. Dat geld wordt gebruikt voor giften aan lokale doelen. Wederom was Jottem de gelukkige.

Jottem is een instelling in Oegstgeest voor mensen met een beperking die er ambachtelijke en creatieve producten maken en verschillende diensten verlenen. In de winkel, in het onlangs prachtig gerenoveerde gebouw aan de Louise de Colignylaan, vinden de producten van de bakgroep dagelijks gretig aftrek.


Leesgroep kunstgeschiedenis

lezen n Mensen in Leiden en omgeving die zijn geïnteresseerd in kunst, de geschiedenis en de beleving ervan kunnen op woensdag 12 december, kennismaken met het idee van 'leesgroepen kunstgeschiedenis'. Het zal gaan om groepen van 6 tot 8 personen, die eens in de 5 à 6 weken de boekbespreking houden. Belangstellenden zijn welkom op woensdag 12 december vanaf 10.30 uur in de bibliotheek van Leiden, Nieuwstraat 4. Aanmelden bij Jetty van der Veen via jetty.vanderveen@senia.nl of bij de bibliotheek, tel:071-5168519.