Feest in Dorpscentrum Oegstgeest op 23 november

feest n Op vrijdagavond 23 november is een groot dorpsfeest in Dorpscentrum Oegstgeest. "We willen graag met iedereen die zich betrokken voelt bij het Dorpscentrum vieren dat de renovatie is afgerond", laat de feestcommissie weten.

Allereerst is er van 19.15 tot 20.15 uur een open huis. "Hier kan iedereen zien wat het Dorpscentrum in zich heeft. De vele, uiteenlopende gebruikers zullen zich op allerlei manieren presenteren."

Daarna is er in de Grote Zaal een feestelijk plenair programma, en zal om een uur of half tien het vernieuwde Dorpscentrum ludiek worden geopend. De avond wordt vanaf ongeveer 21.30 uur afgesloten met een gezellig feest met livemuziek. "We zijn erg blij dat we voor alle mensen die iets voor het Dorpscentrum gedaan hebben, bijvoorbeeld iets gekocht hebben bij de veiling, of mee hebben geholpen bij het klussen, iets terug kunnen doen", aldus een enthousiaste Lilian Welling. "Zie het als een bedankje voor iedereen die ons een warm hart toedraagt", vult Anne Gouw haar aan. "Dit Dorpscentrum bestaat omdat we dingen voor en mèt elkaar doen."

Het team is er trots op dat het centrum een hedendaagse uitstraling heeft gekregen, en voor jong en oud de drempel om binnen te stappen heeft verlaagd. Tijdens de feestavond zal overigens een unieke slideshow te zien zijn met beelden van de oude situatie. "Ik heb geprobeerd het oude interieur mooi vast te leggen, zodat voor later een document achtergelaten kan worden. De oude lift komt immers nooit meer terug, en ook de leistenen vloer is een beeldbepalend element geweest", vertelt kunstenaar Peter Chrispijn.

Het feestcomité nodigt iedereen die zich betrokken voelt bij Dorpscentrum Oegstgeest uit om de afronding van de renovatie mee te vieren. Opgeven kan via info@dorpscentrumoegstgeest.nl.