Afbeelding
Foto:

Indrukwekkende uitwisseling met Mumbai voor leerlingen Rijnlands Lyceum

onderwijs n Veertien leerlingen uit de vierde klas van het tweetalig onderwijs hebben onlangs een bezoek gebracht aan Jamnabai Narsee International School in Mumbai, India.

De week stond in het teken van elkaars culturen leren kennen, nieuwe vriendschappen maken, samenwerken en de grote verschillen in de Indiase samenleving van dichtbij meemaken.

Een kleine greep uit de activiteiten:
•Op bezoek in één van de Mumbaise buitenwijken bezochten de leerlingen kleine schooltjes, zo groot als een garage, waar ze spelletjes speelden met de lokale kinderen. Een indrukwekkende dag.
•Vanaf de 'Port of India' voeren ze naar de 'Elephanta caves' waar de tempels van een van de oudste beschavingen ter wereld te vinden zijn.
•Een kleding competitie: Indiase leerlingen kleedden hun Nederlandse gast aan volgens de traditie van een staat uit India. De Nederlandse leerlingen presenteerden de staat en hun outfit.

De leerlingen zijn in school te herkennen aan een grote glimlach op hun gezicht en een bredere kijk op de wereld na deze indrukwekkende reis!