Voor in totaal zo'n 400 mensen én met een klein orkest/combo (piano, drums, trompet, gitaar en basgitaar) bracht Otis in de twee uur durende show een ode aan de Nederlandse (musical)muziek. | Foto Sander Chandon Janssens
Voor in totaal zo'n 400 mensen én met een klein orkest/combo (piano, drums, trompet, gitaar en basgitaar) bracht Otis in de twee uur durende show een ode aan de Nederlandse (musical)muziek. | Foto Sander Chandon Janssens Foto:

Otis trakteert Zonnebloem

musical n Zaterdag 27 oktober werd het Rijnlands Lyceum bevolkt door een heel andere generatie dan gewoonlijk het geval is.

Door de Zonnebloem werd een theatervoorstelling georganiseerd voor deelnemers van diverse afdelingen waaronder Oegstgeest. Musical gezelschap Otis zong en danste onder regie van Margreet Osinga door de Nederlandse geschiedenis met liedjes van alle grootheden die het Nederlandse muzieklandschap heeft voortgebracht. Het was een divers programma, afgewisseld met gedichten en eindigend met liedjes van Annie M.G. Schmidt. Door sommigen zachtjes, maar door anderen ook wel uit volle borst meegezongen. Tenslotte eindigde de voorstelling met het door iedereen meegezongen 'Ja zuster Nee zuster'. Gewapend met de mooie herinneringen die de muziek wakker maakte, keerden de gasten huiswaarts.