Inzameling voedselbank

geven n Elke maand wordt er in Oegstgeest voedsel ingezameld voor de voedselbank in Leiden.

De voedselbank is onder meer afhankelijk van particuliere giften om de mensen die van de voedselbank gebruik maken, te kunnen voorzien van een voedselpakket.
Oegstgeestenaren kunnen boodschappen als koffie, thee, suiker, pasta, rijst, wasmiddelen en blikken groente/soep/vlees of vis en zonnebloemolie inleveren op dinsdag 6 november van 19.00-19.45 uur bij de Rehobothkerk, Lijtweg 1 (tegenover de Shellpomp).


Ontmoeting met Vrouwen

stilstaan n Op vrijdag 16 november kunnen vrouwen uit Oegstgeest elkaar ontmoeten rond het thema Mooi van binnen, mooi van buiten.

Een interkerkelijke werkgroep heeft Sarianne van Dalen uitgenodigd een toespraak te houden over dit thema. Van Dalen is coach, spreekster en schrijfster van onder andere 'Leven met aandacht'. Iedereen is welkom om in een gezellige, ontspannen ambiance met koffie, thee en lekkers stil te staan bij dit onderwerp. Crèche en boekentafel zijn aanwezig.
Rehoboth Kerk, Lijtweg 1, Oegstgeest. 9.00 uur koffie/thee, 9.15 – 11.15 uur programma. De toegang is gratis, er is een collecte. Contact: B. Peeman, tel. (071) 5173022.


Ondersteboven na ongeluk

politie n Een personenauto is vrijdagavond rond 19.45 uur op z'n kop terechtgekomen op de Rijnzichtweg, zo meldt Unity.nu. Het ongeluk vond plaats onder het viaduct van de A44.

Een automobilist raakte door onbekende reden een stootblok onder de rijksweg. Bij het ongeval waren geen andere auto's betrokken. De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel nagekeken.


Speelgoedbeurs

vintage n Zaterdag 3 november is er in speeltuin Vogelenwijk een speelgoedbeurs. Hier kan men terecht voor mooi tweedehands speelgoed. De beurs begint om 14.00 uur.

Speeltuin Vogelenwijk is gevestigd aan de Nachtegaallaan 25 te Leiden. Voor meer info: mail naar speeltuin@vogelwijk.nl.