Eén van de Bedford-teams met de meisjes B van LOHC. | Foto PR
Eén van de Bedford-teams met de meisjes B van LOHC. | Foto PR Foto:

Engeland in Oegstgeest

hockey n Dinsdagavond 23 oktober speelde een aantal jeugdteams van LOHC tegen teams uit Engeland.

Bij LOHC kwam enige tijd geleden het verzoek om tegen enkele Engelse meisjes teams te spelen.

De teams uit Bedford toerden tijdens de herfstvakantie door Nederland om tegen verschillende clubs te hockeyen. Naast LOHC werden zo onder andere ook Hilversum en MOP (Vucht) aangedaan.

Drie meidenteams in verschillende leeftijdsklassen meldden zich dinsdag voor een krachtmeting. Voor de gelegenheid werden tijdens de vakantie teams door LOHC samengesteld uit meiden van C7 en C9, C4 en C5 en B5 en B6. De Engelse teams, die voornamelijk bestonden uit schoolhockey-speelsters, bleken geen match voor het sterkere LOHC. Er werd gewonnen met respectievelijk 13-0, 2-0 en 5-0.

Na afloop is gezamenlijk op de club gegeten.


VVAO: 'Regie nemen over je werk en loopbaan'

lezing n De afdeling Leiden van de VVAO (vereniging van vrouwen met een academische of hogere beroepsopleiding) organiseert de lezing 'Regie nemen over je werk en loopbaan' voor haar leden en belangstellenden.

Als je het hebt over regie nemen in je werk denk je al snel aan radicale en ingrijpende beslissingen zoals een andere baan of switch in je loopbaan. Maar wist je dat je het verschil juist maakt in de keuzes die je van dag tot dag maakt? En juist daar laten we het zonder dat we het door hebben veel kansen liggen. Wat kun je vandaag anders doen in je werk om morgen echt het verschil te maken? En hoe zorg je dat je keuzes ook aansluiten bij een ambitie die van binnen komt en vanuit je gevoel?

Maria van den Heuvel, eigenaar van Methode EIGEN, gaat samen met de aanwezigen aan de slag aan de hand van praktijkcases tijdens een interactieve lezing en deelt haar verhaal. Hoe die kleine keuzes in haar werk uiteindelijk haar hele loopbaan veranderde.

Woensdag 7 november van 20.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: FNV-zaal, Van der Helmlaan 1B, 2321 EA Leiden.

Toegang gratis. Introducees zijn welkom.
Heb je interesse? Kom gerust langs. Graag even van tevoren aanmelden via een e-mailtje naar vvaoleiden@gmail.com. www.vvao.nl