In mei 2019 is er weer een uitvoering. | Archieffoto Willemien Timmers
In mei 2019 is er weer een uitvoering. | Archieffoto Willemien Timmers Foto: Archieffoto Willemien Timmers

De Troubadours zoeken zangers voor uitvoering Carmina Burana

zingen n De Troubadours zijn kortgeleden gestart met het nieuwe project Carmina Burana, maar het is geen probleem om nog aan te schuiven en mee te gaan zingen.

"Vooral tenoren zijn van harte welkom!" laat een bestuurslid weten. "Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen, zin om te zingen is het allerbelangrijkste! Bovendien krijg je een oefen-cd op eigen stemsoort waarmee je thuis rustig kunt oefenen."

Waarschijnlijk kennen velen het beroemde Oh Fortuna, een ode aan de godin van het lot. Met dit lied start en eindigt het Carmina Burana van Carl Orff; maar de 23 zeer gevarieerde liederen daartussen zijn ook zeer de moeite waard.

Het project zal met een concert worden afgesloten, in de Regenboogkerk in Oegstgeest, op 17 en 18 mei 2019. De muzikale leiding ligt in handen van Erik van Balen, waarbij het koor wordt ondersteund door een aantal professionele solisten en musici, en ook zal een kinderkoor meedoen.

"Heb je zin om mee te doen, komt gerust eens langs! Na twee repetities kun je beslissen of je lid wilt worden. Het is ook mogelijk om je alleen voor de duur van het project in te schrijven (22,50 per maand), en opzeggen kan per maand."

De koorrepetities zijn op maandagavond (behalve in de schoolvakanties) van 20.15 tot 22.30 uur in het Dorpscentrum, Lijtweg 11, 2341 HA Oegstgeest, er is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Contact opnemen kan met Mia Klünnen- de Leeuw via mail miadeleeuw009@gmail.com of telefonisch 070-3997280
www.detroubadours.com