Afbeelding
Foto:

Advertorial

Het huis waar ik altijd van droomde

wonen n "Het kopen van ons huis aan de Hyacintenlaan kent een lange voorgeschiedenis." Aan het woord is Wendela van de Broek (47), die samen met haar partner en de tweeling van tien jaar momenteel in een huurhuis in Warmond woont. Het nieuwe huis staat op zo'n honderd meter van het water, in een omgeving waar Wendela met veel plezier wandelt en er graag op uittrekt.

"Wij zijn een paar jaar op zoek geweest naar onze ideale woonlocatie, totdat makelaar Wim Graal ons een keer meenam naar de Hyacintenlaan, hier in Warmond. Wij waren meteen stapelverliefd op de plek. Zo erg zelfs dat daarna alle volgende locaties vrijwel meteen afvielen. Poelméér heeft ons vanaf dat eerste moment niet meer losgelaten, maar er zat weinig schot in de zaak. Zo weinig dat ik op een gegeven moment ben gaan googelen en bij Bart Kuil van TWYL terechtkwam. Hij bleek de ontwikkelaar van onze gedroomde plek en Graal Makelaardij had net de opdracht gekregen om de verkoop te starten. Wij waren er dus als allereerste bij. Van het een kwam het ander en toen ook het basisontwerp van de villa ons op het lijf geschreven was, hebben wij de knoop snel doorgehakt. Vooral ook omdat wij veel invloed konden uitoefenen op de indeling en afwerking van de binnenkant. Want het exterieur met de rieten kap en de gekeimde, witte muren sprak ons allemaal direct al aan."

"Wij hadden een goede klik met de projectarchitect Ab Veerbeek, die onze gewenste aanpassingen feilloos wist te vertalen naar nog betere oplossingen. Zo is speciaal voor ons meer scheiding aangebracht tussen de zitkamer en de eetkamer en hebben we op de eerste verdieping geen ouderslaapkamer maar een 'slaapsuite'. Dit is een heerlijk ruim vertrek waar ook de badkamer en inloopkasten deel van uitmaken. Ook de tweeling is erg in hun nopjes. Ze blijven immers in hun vertrouwde omgeving in Warmond wonen, kunnen op dezelfde school blijven en krijgen straks in het nieuwe huis feitelijk een eigen verdieping."

Kerst 2019

"Het was altijd al mijn droom om naar eigen inzichten een huis te realiseren, maar dat dít op ons pad zou komen … Er breekt nu een heerlijke, spannende tijd aan, waarbij we alle tijd krijgen om na te denken over de inrichting. En we nemen ook echt de tijd om alles goed uit te zoeken. Stoffering, meubels, apparatuur en niet te vergeten de inrichting van het perceel. Als alles meezit, kunnen we voor Kerst 2019 in ons nieuwe huis. Dan moet het weer én de aannemer Jeroen van Breda en zijn vrouw Joyce – met wie wij goed contact hebben - wel meewerken, zeker vanwege het dekken van de rieten kap! Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Dus wat mij betreft krijgen we komend jaar weer zo'n zomer als in 2018."