Sporters kunnen ondersteuning aanvragen bij Roelant Oltmans Fonds

aanmoediging n Aan het eind van 2018 worden opnieuw de prijzen uit het Roelant Oltmans Fonds uitgereikt. Voor 22 oktober kunnen getalenteerde sporters of sportverenigingen uit Oegstgeest een bijdrage uit het fonds aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor financiƫle ondersteuning uit het fonds moet je in Oegstgeest wonen en tussen de 8 en 18 jaar oud zijn. Kandidaten voor een Roelant Oltmansprijs moeten, individueel of als team, goed zijn in de sport die ze doen, daar veel tijd in steken en gemotiveerd zijn om de top te bereiken. De financiƫle aanmoediging is bedoeld om nog beter te kunnen trainen of beter materiaal te kopen.

Tot 22 oktober kan een verzoek worden ingediend

De aanvragen kunnen tot uiterlijk 22 oktober per email worden ingediend bij de secretaris van het fonds. Marijke Coulier, Emmalaan 44, 2341 JR Oegstgeest. E-mail: m.coulier@jmc-advies.nl.

In de reactie dienen naam, geboortedatum, adres en email vermeld te worden, evenals de sport waarom het gaat. Ook moeten sporters vertellen hoe ze er voor staan, motiveren wat ze willen bereiken en waarvoor ze de bijdrage gaan gebruiken.


Het Roelant Oltmans Fonds is opgericht in 1997 ter gelegenheid van het behalen van Olympisch Goud van het Nederlands Herenhockeyteam onder leiding van plaatsgenoot Roelant Oltmans. Een aantal sponsors (hoofdsponsor Rabobank) en een bijdrage van de gemeente Oegstgeest zorgen ervoor dat het fonds dit kan doen voor de Oegstgeester jeugd.