PVOO viert jubileum met een Floating Diner. | Foto Wil van Elk
PVOO viert jubileum met een Floating Diner. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

PVOO viert vijftien jaar met vaartocht

Lustrum n Het Platform Voor Ondernemers Oegst­geest (PVOO) bestaat vijftien jaar en de leden vierden dat zondagmiddag 16 september uitgebreid met een Floating Dinner door het polderlandschap van De Kaag en Braassem. Met een 'bemanning' van zestig mannen en vrouwen ging het via de Ringvaart naar de Westeinderplassen en bij een kleurige zonsondergang weer terug naar Warmond.

Door Wil van Elk

Met een welkomstglaasje in de hand ging het gezelschap aan boord van een van de luxe partyboten van Rederij Van Hulst en werd het ruime sop gekozen richting de Kager Plassen. In een heerlijk zonnetje was het goed toeven op het bovendek met fraai vergezichten over het water. Het buffet was een leuke verrassing. De feestelijk gedekte tafel kwam langzaam uit de vloer naar boven, net als later het dessert.

Zowel bovendeks als binnen speelde een driekoppig bandje swingende jazzmuziek. Na het afmeren in de haven van Warmond kregen alle gasten een leuke attentie mee naar huis.

Een 'bemanning' van zestig mannen en vrouwen

De organisatie, Karen Rueb-Braakman, Lia van Schaik en Monique Funcken, dankte iedereen voor het gezellig meevieren van het lustrum en zij werden zelf ook uitbundig bedankt voor het organiseren van dit fantastische feest.


Winkelgebied de Kempenaer:                                                 Food & Fashion Event op zaterdag 22 september

winkelen n Op zaterdag 22 september vindt in Winkelgebied de Kempenaer het Food & Fashion event plaats. Dit belooft een gezellig evenement te worden, waarbij de onderwerpen lekker eten en mode centraal zullen staan.

Deze middag zijn er twee modeshows waarin de fashion van komend seizoen wordt gepresenteerd, er is een dansworkshop voor de kinderen, een optreden van de Van Hoytema Band en er is uiteraard ook genoeg gelegenheid voor een lekker hapje en drankje.

Het programma: 15.00 uur: Fashionshow, 16.00 uur: Kinderen mogen op het podium en krijgen een dansworkshop, 17.00 uur: Optreden Van Hoytema Band en om 18.00: Fashionshow.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding