Heeren van het dorp bij Radius

ontmoeting n Eens in de zes weken komt een aantal Heeren bij elkaar om over een bepaald onderwerp van gedachten te wisselen.

Zo ook op dinsdagmiddag 18 september van 14.00 tot 16.00 uur bij Radius. Eerst zal een lezing met lichtbeelden gehouden worden door Joke Haarmans en Pieter van der Linden over gif en medicijnen, waarna gediscussieerd zal worden over het onderwerp.
Locatie Haeswijk, Pres. Kennedylaan 141 in Oegstgeest. Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld: Radius, Adinda Heemskerk, 071-7074200, a.heemskerk@radiuswelzijn.nl. Kosten: €1 voor koffie en thee.
Alle Heeren zijn van harte welkom.


Collecte Nierstichting

geven n Ruim 60.000 vrijwilligers collecteren van 16 tot en met 22 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. Ook in Oegstgeest gaan veel enthousiaste collectanten op pad. Alle bijdragen helpen om de droom van de stichting, nierziekten kunnen genezen, te realiseren. En dat is hard nodig, jaarlijks overlijdt één op de zes dialysepatiënten.

De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. www.nierstichting.nl.