Afbeelding
Foto: Wil van Elk

De Boeg

weg n Het Marine Elektronisch en Optisch Bedrijf (MEOB) was aan de Haarlemmerstraatweg 7. Daar wordt een bedrijvencomplex aangelegd met de naam De Boeg met als adres De Boeg. Aan deze weg, in de Oegstgeester Courant van vorige week ten onrechte De Boegweg genoemd, komen meerdere bedrijven te liggen. De nieuwe straatnaam in Oegstgeest is dus De Boeg. (Wil van Elk)


Kledingbeurs speeltuin Vogelenwijk

tweedehands n Zaterdag 15 september is er een kinderkledingbeurs in speeltuin Vogelenwijk. Hier kan men terecht voor mooie kleding voor kinderen en tieners tegen een leuke prijs. De beurs begint om 14.00 uur.

Bij mooi weer is het voor iedereen mogelijk om, voor slechts €2,00, buiten ook eigen kinderkleding te verkopen.
Speeltuin Vogelenwijk is gevestigd aan de Nachtegaallaan 25 te Leiden. Voor meer info, mail naar speeltuin@vogelwijk.nl of kijk op www.vogelwijk.nl.


'Golden Boys' op Kasteel Oud Poelgeest

televisie n Kasteel Oud-Poelgeest is het decor is van het nieuwe televisieprogramma 'Goldon Boys', waarin André Hazes mannen van zeventig-plus aan een nieuwe liefde helpt.

In de eerste aflevering op 3 september was te zien hoe veertig vrouwen naar kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest kwamen om daar de 76-jarige Frans te ontmoeten. Vanuit een aparte kamer bekijkt Frans de vrouwen om te zien of er iets voor hem bij zit, want hij mag er maar zes meenemen op speeddate. Na de speeddate mogen er drie bij hem thuis een hapje komen eten en met de laatst overgebleven vrouw gaat Frans een romantisch weekendje weg. 'Golden Boys': iedere maandag om 21.30 uur bij SBS6.