Afbeelding
Foto:

Basiscursus hardlopen bij loopgroep

hardlopen n Loopgroep Oegstgeest start op 7 november met een nieuwe editie van de basiscursus hardlopen. De cursus is opgezet voor mensen die bijna of geen loopervaring hebben.

Het doel is om vijf kilometer achter elkaar te leren hardlopen. Gecertificeerde trainers bouwen de loopconditie langzaam en verantwoord op: naast zorg voor een goede warming-up en cooling-down, is er ook loopscholing om te werken aan de looptechniek. Elke woensdag na afloop van de training staat in het clubhuis van Pecos de bar open en kunnen de loopverhalen en ervaringen worden uitgewisseld.
Op woensdag 10 oktober om 20.15 uur is er in het clubhuis van Pecos een informatieavond. "Je kunt dan al je vragen stellen over wat je kunt verwachten. De eerste training start op woensdagavond 7 november om 20.00 uur. De kosten van de 24-weekse cursus bedragen €75 ,- per deelnemer. Je traint twee keer per week, op de woensdagavond en de zondagmorgen. In het voorjaar ben jij dan klaar voor de 5 kilometer van de PaasHaaswijkloop! Haal meer uit jezelf, doe mee en ervaar hoe motiverend lopen in de groep is!" vertelt een enthousiaste trainer.

Voor informatie en aanmelden: wwww.loopgroepoegstgeest.nl .