Oranje Nassaulaan afgesloten

Warmond n De Oranje Nassaulaan is tot en met donderdag 6 september ter hoogte van huisnummer 1 afgesloten voor autoverkeer.

Doorgaand verkeer van en naar Oegstgeest wordt omgeleid via de Herenweg, Oosteinde, A44 en Haarlemmertrekvaart. De woningen aan het Buitenwater zijn tijdens de afsluiting te bereiken via het Achttienhontpad. Voor fietsers, voetgangers, hulpdiensten en bussen worden voorzieningen gemaakt om de werkzaamheden te passeren. De afsluiting is noodzakelijk vanwege boringswerkzaamheden van Liander voor het elektriciteitsnet.


Cultuurhuis De Paulus - The Floor is Open

dans n Open Floor is een levendige, dynamische vorm van dans(meditatie). Corrie Drijver, ervaren docente in 'bewust bewegen' en Open Floor, geeft tweewekelijks les op donderdagavond in Cultuurhuis De Paulus.

In die lessen creƫert zij op een speelse en lichte wijze een veilige ruimte voor ieders eigen, vrije dans. Aan de hand van een thema ontwikkelen zich de bewegingen van binnenuit in een persoonlijke expressie. Door de verschillende soorten muziek, ritmes en thema's ontstaat er steeds een nieuwe mix. Er zijn geen vaste stappen of pasjes, er is geen goed of fout. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, (fysieke) beperking of ervaring. De lessen zijn los van elkaar te volgen.
Twee/driewekelijks op donderdag van 19.30 tot 21.00 uur, Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest.

Voor meer informatie en aanmelden: www.corriedrijver.nl of telefonisch 06 42300472.