Afbeelding
Foto:

Nieuw onderkomen Bridgeclub Rijnland

bridgen n Bridgeclub Rijnland speelt met ingang van september tijdelijk in Dekker Warmond. Rijnland speelde jarenlang in verpleeghuis Van Wijckerslooth, maar nu dat wordt verbouwd moest Rijnland een ander onderkomen zoeken.

De clubavonden zijn ongewijzigd op dinsdag en donderdag. De speelzaal is rookvrij. Er is plaats voor nieuwe leden. Ook individuele spelers, die een partner zoeken, kunnen zich aanmelden; de club zal proberen een partner te vinden. Voor meer informatie of aanmelden: bezoek de website www.nbbclubsites.nl/club/9013 of bel de secretaris Cornelis Hoefsloot 071-5211 093.


Inspiratie-avond La France

feest n Op dinsdag 25 september organiseert La France een speciale inspiratie-avond.

Tijdens deze avond wil La France een compleet beeld geven wat er in bij hen mogelijk is. Een avond waarop iedereen die bijeenkomsten, feesten of diners organiseert een stukje sfeer kan opsnuiven. Genieten van een hapje en een drankje in een informele setting en ondertussen de gelegenheid hebben om vragen te stellen tijdens een uitgebreide rondleiding. Een ideale manier om kennis te maken met de nieuwste mogelijkheden.

Er zijn onder andere de volgende feestelijke workshops:Hilarische cursus Leids Dialect, Technisch Wijnproeven en Barista / Latte Art.

De inspiratie avond eindigt met huis DJ Pieter.

Dinsdag 25 september, 17.00 - 20.00 uur

www.lafrance.nl


Osger in de De Kempenaerstraat

cultuur n Het Open Monumentendagen & Osger Weekend staan weer voor de deur. Op zaterdag 8 en zondag 9 september zullen, verspreid over heel Nederland, meer dan 4000 monumenten gratis toegankelijk worden gesteld voor het grote publiek. Ook Oegstgeest zal dit weekend een podium zijn voor cultuursnuivers.

Tijdens dit weekend kan Winkelgebied de Kempenaer niet achterblijven. Diverse horecagelegenheden bieden speciale menu's aan in het kader van het thema van dit jaar: 'Europa'.

Ook zijn er een aantal monumenten in het winkelgebied die bezichtigd kunnen worden. Op vrijdagmiddag wordt de Europese vlag gehesen in het winkelgebied. De vlaggen zullen gedurende dit hele weekend de vlaggen van Winkelgebied de Kempenaer vervangen.