Golfclub-voorzitter Frans Tetteroo gaf het startsein aan 54 spelers, die enthousiast begonnen om de uitdagende baan te verkennen.
Golfclub-voorzitter Frans Tetteroo gaf het startsein aan 54 spelers, die enthousiast begonnen om de uitdagende baan te verkennen. Foto: PR

Golfclub opent informeel haar nieuwe baan

golf n Op woensdagochtend 8 augustus is door de voorzitter van de Oegst­geester Golfclub (OGC) op feestelijke maar informele wijze de vernieuwde (tijdelijke) 9-holes-golfbaan geopend, zo meldt de club op haar Facebookpagina.

Frans Tetteroo gaf het startsein aan 54 spelers, die, na uitleg over hoe de nieuwe baan er uit ziet, enthousiast begonnen om deze uitdagende baan te verkennen.

OGC verhuisde begin deze zomer binnen sportpark De Voscuyl naar het oude Vv UDO-clubgebouw en legde, voor een groot deel zelf, een nieuwe baan aan.

Een ieder sprak zijn hulde uit voor de inzet van de talloze vrijwilligers, die dit onder extreme temperaturen in zeer korte tijd voor elkaar gebracht hebben.

Op een later tijdstip zal op formele wijze een groter feestje gevierd worden, als de definitieve baan (er wordt nog volop gewerkt) geheel klaar is.


Dolf Jansen in Trefpunt

warmond n Op zaterdag 15 september kunnen bezoekers zich in Het Trefpunt in Warmond laten meeslepen door Nederlands Recordhouder Oudejaarsvoorstellingen Dolf Jansen.

Jansen is bekend als cabaretier, schrijver, muzikant, presentator van "Spijkers met Koppen", graag geziene gast in DWDD én marathonloper. De razendsnelle cabaretier reflecteert op 2018 met verrassende verhalen, associatieve improvisaties en komische observaties. 365 dagen, ruim 80 minuten, 62,9 kilogram: de Nieuwsjager van 2018.
Kaarten à € 18,00 te reserveren via www.theaterhettrefpunt.nl of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook bij het VVV aan de Gemeentehaven te Warmond, kan men kaarten kopen.

Dolf Jansen – Oudejaarsshow 2018 - Beeldenstorm (try-out) zaterdag 15 september 2018, aanvang 20.30 uur.


Festival in Leiden Bio Science Park

festival n Na een succesvolle uitverkochte eerste editie zal op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober de tweede editie plaatsvinden van Wavelength.

Wavelength is een klassieke muziek en wetenschapsfestival op diverse locaties van het Leiden Bio Science Park. Dinsdag 28 augustus wordt het programma officieel gelanceerd en start de kaartverkoop – met tot en met 16 september is er een speciaal early bird tarief.


Wavelenght is een klassieke muziek en wetenschapsfestival onder leiding van klarinettist en entrepreneur Daniel Broncano. Tijdens de tweede editie op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober veranderen acht locaties op het Leiden Bio Science Park in een podium. Het programma bestaat uit klassieke muziekconcerten met verhalen uit de natuurwetenschappen. Dit alles vindt plaats op bijzondere locaties die normaliter niet toegankelijk zijn voor regulier publiek.

Vanaf dinsdag 28 augustus is het volledige programma te zien op www.wavelengthleiden.nl en in de verkoop voor het publiek.