Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Springkussenfeest zoekt enthousiaste vrijwilligers

Traditie n Een van de mooiste nieuwe tradities aan het eind van de zomervakantie is het Springkussenfeest van Café de Gouwe. Op 26 augustus is het vanaf 11.00 uur weer springen, duikelen en glijden geblazen aan de Rhijngeesterstraatweg vanaf De Gouwe tot voor het gemeenthuis op alweer een nieuwe editie van dit leuke evenement.

Chris Schollaardt van Café De Gouwe nam toen de Oranjevereniging stopte met het evenement enthousiast de organisatie op zich. Hij hoopt ieder jaar op een groot aantal vrijwilligers die het voor de kinderen een leuk en veilig evenement maken. Bij een evenement van deze omvang kan hij niet zonder sponsoren, die net als vrijwilligers van harte welkom zijn om mee te doen. Na afloop houdt hij bij Café de Gouwe voor hen een bedankborrel met barbecue. Wie wil helpen om alle kinderen (en volwassenen) weer een onvergetelijke middag te bezorgen, mailt naar: springkussen@cafedegouwe.nl.

Als de kinderen genieten, is het voor ouders en grootouders ook leuk. Chris Schollaardt doet er alles aan om het voor hen ook gezellig te maken. Trots kondigt hij de volkszangers Welsey Klein, Robert van Hemert en Alex aan die er komen optreden.