'Het Juiste Bod'

bridgen n De gezellige Warmondse senioren-bridgeclub 'Het Juiste Bod' staat weer open voor nieuwe leden en invallers. Ook onervaren bridgers (beginners) zijn welkom.

Er wordt gespeeld met tien tafels en er zijn zes ronden. Zónder A, B of C lijn (en zonder klok). Men speelt vooral voor het plezier, met in de pauze een kopje koffie of thee met een koekje. De spellen worden gespeeld op de woensdagmiddag, van 13.00 uur tot ± 16.30 uur. Het seizoen begint op de eerste woensdag in september en de club sluit af met een einddrive op de laatste woensdag in april.
De locatie is in Het Trefpunt gelegen aan de Herenweg. Ook wie zich beschikbaar wil stellen als invaller is van harte welkom. Meer informatie? Bel dan naar Lia Steenvoorden 0252-213935 of Alfred Claassen, tel.071-3010870. Mailen kan ook: ton.steenvoorden@ziggo.nl.


Officiële opening kunstgrasvelden Fiks 1 september

korfbal n In de week van 4 juni werd gestart met de aanleg van drie nieuwe kunstgras korfbalvelden voor Fiks. Wekenlang is er keihard gewerkt door vrijwilligers om ook het terrein om de velden en de kantine een flinke opknapbeurt te geven. Het terras is opnieuw betegeld en de kantine heeft een grondige verfbeurt gekregen. De sponsorborden zijn schoongemaakt en hebben een mooie nieuwe plek gekregen rondom de nieuwe kunstgrasvelden. Het resultaat mag er zijn. Op zaterdag 1 september is de officiële opening van de kunstgrasvelden bij Fiks.

Voor de jeugd is er van 10.00 tot 12.00 uur vanalles te doen. Zo zijn er een springkussen en een suikerspinmachine, en kunnen ze zich laten schminken.
Voor ouders en belangstellenden zijn er Jottem-cupcakes in de kleuren van Fiks.

In de middag worden de kunstgrasvelden officieel geopend door de wethouder Sportzaken. Daarna volgt de oefenwedstrijd Fiks 1 - Pernix 1 om 15.30 uur.
Korfbalvereniging Fiks heeft lang moeten wachten op de kunstgrasvelden, en is in zijn competitie één van de laatste die van gras naar kunstgras is gegaan.


Yoga: moeders en baby's

yoga n Iedere kersverse moeder weet dat je leven volledig verandert na de bevalling: de baby vraagt natuurlijk aandacht en verzorging, je krijgt te maken met onder andere slaaptekort en stress en tegelijkertijd mag het lichaam herstellen van de zwangerschap en bevalling.

In deze hectische periode is het nu mogelijk voor moeders en baby's om een uurtje heerlijk te bewegen en ontspannen tijdens een speciale moeder & baby yogales bij Yoga met Jeannette op maandagochtend in Sunterra in Poelgeest. Maandag 27 augustus start een nieuwe cursus van zes lessen. Meer informatie en aanmelding: www.YogaMetJeannette.nl.