Afbeelding
Foto:

JobGroup: creatieve ontmoetingsplek voor werkzoekenden

werken n Vind je het moeilijk om werk te vinden? Sla dan de handen ineen en meld je bij de JobGroup.

JobGroup is een creatieve ontmoetingsplek van en voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden. De eerstvolgende cursus begint op maandag 3 september en biedt plaats aan twaalf werkzoekenden.

Met gelijkgestemden om je heen lukt het beter om een baan te vinden. Tijdens de JobGroup praten de deelnemers over concrete do's en don'ts voor het vinden van werk. Dit doen ze aan de hand van een 7 thema's, prikkelende vragen en opdrachten. In de JobGroup kunnen ze ook terecht voor het uitwisselen van vacatures, sollicitatie-ervaringen en tips.

Doordat werkzoekenden in deze JobGroup samen met elkaar op trekken, krijgen ze frisse ideeën en nieuwe energie. Ze kunnen van elkaar leren door ervaringen te delen.

De eerst volgende JobGroup wordt vanaf 3 september zeven weken lang elke maandagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur gegeven in Leiden. Er kunnen maximaal twaalf werkzoekenden aan deelnemen, dus meld je snel aan.

Dat kan via: JobHulpMaatje@VoorElkaarLeiden.nl of via 071 – 20 321 20 (kies 'JobHulpMaatje'). Heb je vragen, bel dan met Marc Aldewereld op 06 - 29 40 31 52.