De laatste zondag van de zomervakantie kunnen alle kinderen weer heerlijk 'los' gaan tijdens het Gouwe Springkussenfeest. | Archieffoto W. Timmers
De laatste zondag van de zomervakantie kunnen alle kinderen weer heerlijk 'los' gaan tijdens het Gouwe Springkussenfeest. | Archieffoto W. Timmers Foto: Willemien Timmers

Chris Schollaardt zorgt voor Gouwe Springkussenfeest 2018

springen n Chris Schollaardt organiseert ook dit jaar op de laatste zondag van de vakantie het Gouwe Springkussenfeest voor de deur van De Gouwe, op een stuk Rhijngeesterstraatweg en in de tuin van het gemeentehuis.

Inmiddels hangen de eerste twee spandoeken al in het dorp.

Het festijn vindt dit jaar plaats op zondag 26 augustus van 11.00 tot 17.00 uur, en er zijn 27 kussens.
"Ik ben nog op zoek naar ondernemers of inwoners van Oegstgeest die mij financieel of als vrijwilliger willen helpen", laat Schollaardt weten. "Elke ondernemer kan voor slechts € 150,00 reclame maken tijdens dit evenement. Wij zorgen dan voor een spandoek met een logo van het bedrijf."

Vrijwilligers zijn er nodig voor de veiligheid bij de springkussens. "We hebben zo'n 100 vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat de 27 springkussen goed bewaakt worden. Vrijdag 31 augustus, van 17.00 tot 19.00 uur is er een bedank-borrel met barbecue in Café de Gouwe of op het terras voor iedereen die heeft meegeholpen of het Springkussenfeest gesponsord heeft."

Wie wil helpen om alle kinderen (en volwassenen) weer een onvergetelijke middag te bezorgen mailt naar: springkussen@cafedegouwe.nl.