Franse avond in Poelgeest

ontmoeting n Op vrijdagavond 22 juni wordt in Poelgeest de zomer gevierd met een Franse avond in het wijkpark.

Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur voor wat kinderspellen en een partijtje volleybal. Om 20.00 begint een echt jeu de boules toernooi (inschrijven per tweetal vanaf 19.45 uur). Heel de avond kan men genieten van muziek, vuur en Franse hapjes en mag er gedanst en gedronken worden.

Alle bewoners van Poelgeest zijn van harte welkom: 'Neem zelf een flesje wijn of iets anders Frans mee'.


Zelfvertrouwen stimuleren bij jonge kinderen

bibliotheek n Tijdens de Koffiespeeltuin van woensdag 27 juni staat het thema 'Zelfvertrouwen bij jonge kinderen' centraal.

Iedere ouder wil zijn of haar kind graag zelfvertrouwen meegeven, maar hoe kun je dit stimuleren? En hoe leer je je kind positieve sociale vaardigheden te ontwikkelen?

Tijdens de maandelijkse Koffiespeeltuin in de bibliotheek kunnen ouders (maar ook opa's/oma's en de oppas) tussen 9.30 en 11.00 uur terecht om boekjes te lezen, te spelen en andere ouders te ontmoeten. Om 10.00 uur zal jeugdverpleegkundige Jolande Segers een workshop geven over het stimuleren van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij jonge kinderen. Koffiespeeltuin Oegstgeest: woensdag 27 juni in de kinderhoek in de bibliotheek.


Harmonie

muziek n Op zondagmiddag 24 juni, van 13.30 tot 15.30 uur, treedt het Leids Harmonie Orkest op in de in de Waterlelie in de Leidse Hout.

De toegang is gratis.