Eindfeest Voetbalvereniging Oegstgeest

afsluiting n De voorbereidingen voor het allerlaatste feestje bij Vv Oegstgeest zijn in volle gang. De organisatie wil er een 'legendarische knalfuif' van maken op zaterdag 23 juni.

Gedurende de hele dag is er een Vv Oegstgeest museum waar iedereen herinneringen kan ophalen. Ook is er driemaal een loterij.

Om 16.00 uur is er een wedstrijd van het RTL Sterrenteam tegen Oegstgeest 1/Vrouwen 1. Een mix van onderstaande delegatie zal op 23 juni voor RTL naar Oegstgeest afreizen: John Williams, Michael Mols, Baas B, Hanni Hanna, Bas Muis, Koert-Jan de Bruijn, Regillio Vrede, Tim Douwsma, Jody Bernal, Charly Luske, Oscar Moens, Andy van der Meijde, Yes-R, Sander Keller, Glenn Helder en Evgeniy Levchenko.
Van 17.00 tot 22.00 uur staan er op het VVO terrein springkussens voor de kids. Van 17.00 uur tot 20.00 uur kunnen bezoekers genieten van livemuziek met BB en the soulmates. Na 20.00 uur is er een DJ en een live zanger. Van 23.00 uur gaat het dak eraf met de Partyband uit Leiden. Om 1.00 uur is er een eindshow.


Parkinson Café Oegstgeest bestaat zeven jaar

ontmoeting n Donderdag 21 juni is een ieder vanaf 13.30 uur harte welkom bij Parkinsoncafé Oegstgeest in de grote zaal van Wijckerslooth. Het café bestaat deze maand zeven jaar.

De verjaardag wordt gevierd met een gezellige middag met hapjes en drankjes. Een aantal mensen is uitgenodigd om informatie te geven over: Rollz rollators, Fietsmaatjes Oegstgeest (Fietsoplossingen wanneer 'gewoon' fietsen niet meer gaat), Optidee (bad- en huishoudtextiel, beddengoed en kleding van speciale vezel, neemt veel vocht op, snel droog, vuilafstotend en licht in gewicht; glad en anti allergie), EVA mantelzorg en Oud-Hollands snoep (gratis proeven). Elk onderwerp wordt gepresenteerd in een kraampje, waar men vrijblijvend informatie kan krijgen.