Al ruim 22 jaar wordt aan het eind van het voetbalseizoen dit toernooi gespeeld. Achttien teams streden om de eer voor het familiekampioenschap.
Al ruim 22 jaar wordt aan het eind van het voetbalseizoen dit toernooi gespeeld. Achttien teams streden om de eer voor het familiekampioenschap. Foto: Jan van den Broeck

Laatste familietoernooi VVO

voetbal n Zaterdag 9 juni werd onder stalende weersomstandigheden voor het laatst het VV Oegstgeest familietoernooi gehouden.

Al ruim 22 jaar wordt aan het eind van het voetbalseizoen dit toernooi gespeeld. Achttien teams streden om de eer voor het familiekampioenschap. Deze keer was familie Dijkstra de winnaar. Het toernooi was perfect georganiseerd door Jelle Dijkstra, Remco Visser en Martijn Stouten.

Zo werden de laatste voetbalwedstrijden op de velden van Vv Oegstgeest gespeeld. Vanaf 1 juli zal FC Oegstgeest door het fuseren van Vv Oegstgeest en Vv UDO de velden bespelen. Eerst zullen deze zomer de nodige aanpassingen op het sportcomplex plaatsvinden, zoals de aanleg van twee kunstgrasvelden, drie tennisbanen en uitbreiding van de kantine. Uiteraard zal het succesvolle familietoernooi volgend seizoen weer gespeeld worden maar dan bij FC Oegstgeest.