Kaagdrive

bridge n In het kader van de Kaagweek wordt bij Dekker Sport, Veerpolder 14, Warmond, de traditionele Kaagdrive gehouden op maandag 25 juni.

De aanvang is 20.00 uur, en deelnemers aan de bridge moeten aanwezig zijn 19.45 uur. Het inschrijfgeld is €12,00 per paar, en de hoofdprijs (hoogste zaalscore) is een mooie beker, ter beschikking gesteld door de VWF
Er is een Kaags viooltje voor iedere deelnemer.
Inschrijven t/m 21 juni per email aan: marijke.van.leenen@hccnet.nl. (Indien lid van de NBB, lidnummer vermelden)


Rolstoel-vierdaagse 2018 zoekt duwers

helpen n De Stichting Recreatie en Vervoer organiseert van 25 tot en met 29 juni voor de 18e keer de Rolstoelvierdaagse voor de bewoners van de Marente zorginstellingen Van Wijckerslooth en Rustenborch in Oegstgeest.

Ook dit jaar gaat men weer vier middagen (de woensdag is een rustdag) door de mooiste plekjes van Oegstgeest lopen. Om 13.15 uur verzamelen de vrijwilligers zich in Zorgcentrum Van Wijckerslooth om vervolgens om 14.00 uur te kunnen starten. Elke dag is er een andere route uitgezet voor de ongeveer 35 rolstoelers en hun begeleiders. Onderweg is er een rustpauze ingelast met koffie/thee en wat lekkers erbij. De groep wordt gastvrij ontvangen door Daltonschool Oegstgeest, Kasteel Oud-Poelgeest, Hilton Hotel Garden Inn en in het Gemeentehuis. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Onderweg wordt de groep verwend door Bakker Hugo de Groot, de Weekmarkt en Bloemenkiosk Corinda. Harting Bank sponsort leenrolstoelen en de Rabobank Oegstgeest heeft de lopers voorzien van fraaie oranje T-shirts. Marente zorgt telkens voor de koffie en thee bij de start en de drankjes en hapjes bij de afsluiting op vrijdag. Kapsalon van Bellen verzorgt de medailles.

Wie ook deze optocht wil meemaken, kan zich opgeven om één of meerdere dagen een rolstoeldeelnemer te duwen: rolstoel4daagse-oegstgeest@outlook.com of 06-53757511 (Cor de Jongh).


LOHC Veteranen hebben titel voor het grijpen

hockey n Afgelopen weekend moesten de Veteranen C heren van LOHC spelen tegen Noordwijk. Om kampioen te kunnen worden volgende week was winst essentieel. "De jongens wisten wat er gebeuren moest, winnen van een hele geslepen en ervaren ploeg, Noordwijk draait immers al het hele seizoen bovenin mee", aldus de razendsnelle vleugelaanvaller Joep Hamers. Twintig minuten voor tijd was het middenvelder en rasoptimist Frank Gerritsma die in de rebound de verlossende 1-0 binnenschoot. Daarna begon Noordwijk alles of niets te spelen. Volgende week zondag speelt LOHC om 16.00 uur de kampioenswedstrijd uit bij HDM.