Maak een gekke Vaderdagfoto in Winkelcentrum Lange Voort

vaderdag n Op zaterdag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur staat er in het Winkelcentrum Lange Voort een te gekke Photobooth. Iedereen mag gratis een stel gekke foto's laten maken om het origineelste Vaderdagcadeau te scoren.

Spring in de Photobooth, pak een van de props; een leuk snorretje, stoer baardje of een gekke stropdas en lach naar het vogeltje. De foto's komen direct uit de Photobooth rollen, zodat iedereen zondag 17 juni hét perfecte Vaderdagcadeautje heeft. Naderhand komen ook alle foto's op de Lange Voort Facebook.


16 juni open dag Sagara Satrya's

scouting n Zaterdag 16 juni is er een open dag van Scouting Sagara Satrya's. Op deze dag is iedereen tussen de 5 en 18 jaar oud welkom om te kijken wat kinderen op zaterdag op scouting doen.

Dit jaar kunnen bezoekers meezeilen op een echte lelievlet en meevaren op de prachtige sleepboot de Sagara Dewi. Ook zijn er nog meer leuke activiteiten voor jong en iets minder jong.
Benieuwd? Kom dan lekker meezeilen, varen, knopen of roetsjen van de kabelbaan.
De dag begint 16 juni om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op de Mariahoevelaan 2b.

Sagara Satrya's ('Ridders van de zee' sinds 1946) bestaat uit ongeveer 100 leden, een troephuis, negen Lelievletten, een sleepboot, een zeiljacht, een motorvlet, een praam, een flink terrein, een haven en een botenloods.
De groep is opgedeeld in vijf leeftijdscategorieën die elk een eigen ruimte in het clubhuis hebben. De activiteiten worden georganiseerd en begeleid door een enthousiast team, waarvan de meesten vroeger ook lid zijn geweest. Het programma varieert van een posten-spel of dropping tot schilderen van de boten of een middagje zwemmen.

Meer info op www.sagara.nl


Subsidie voor SKO

politiek n Het Oegstgeester college heeft op 5 juni besloten een eenmalige subsidie van € 8.030,- toe te kennen aan Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO), ten behoeve van extra pedagogische ondersteuning op de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) groepen van SKO.