Belle en het Beest

uitgaan n Vrijdag 8 juni zetten jonge Oegstgeester musicalsterren onder leiding van zangeres en musicaldocente Susanne de Rooij een geheel eigen versie van de musical Belle en het Beest op de planken in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond.

Donderdag 7 juni is er een eerste kennismaking met het toneel in Warmond en na een doorlooprepetitie op vrijdag 8 juni zullen vanaf 19.30 uur de jonge acteurs in de spotlights stralen tijdens deze prachtige musicaluitvoering.
Kaarten voor de voorstelling zijn de reserveren via de Stichting Evenementen: www.st-evenementen.nl of telefonisch via 071-5171540.


Gebouwen onder toezicht

politiek n Twee gebouwen in deze gemeente staan onder strenge bewaking. Zij blijken namelijk uitgevoerd te zijn met 'breedplaten vloeren'. Hetzelfde type vloeren als waarmee de ingestorte parkeergarage van Eindhoven Airport was uitgerust. Het gemeentebestuur maakt niet bekend, welke twee gebouwen dit zijn, maar de eigenaren of vertegenwoordigers van die eigenaren zijn door de gemeente geïnformeerd. Zolang er 'geen belastingtoename' plaatsvindt, kunnen die gebouwen gewoon gebruikt worden. Wel moeten de panden regelmatig gecontroleerd worden door een expert. (JD)