Matilde Monteleone behaalde op de onderdeelfinale touw de derde plaats.
Matilde Monteleone behaalde op de onderdeelfinale touw de derde plaats. Foto: PR

Weer eremetaal voor Matilde

gymnastiek n Op het Nederlands Kampioene Ritmische Gymnastiek was de Oegstgeestse Matilde Monteleone afgelopen zondag aan de beurt.

Zij had zich geplaatst voor de onderdeelfinale met touw, het NK per onderdeel. Na haar kampioenswedstrijd van een week eerder behaalde zij nu de derde plaats.


Beautyx, de meest verrassende beautywinkel van Nederland

advertorial n Het winkelend publiek in de De Kempenaerstraat heeft het al gemerkt: de voormalige Mooi Parfumerie heeft een nieuwe naam gekregen.

Intussen worden winkels van voorheen Mooi van Schouten in een rap tempo verbouwd om een nieuwe look en feel te krijgen. Zaterdag 30 juni opent de BeautyX winkel op de De Kempenaerstraat 10 Oegstgeest haar vernieuwde winkel. Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juni is de winkel gesloten vanwege de verbouwing. Deze week is het andere Oegstgeester filiaal in winkelcentrum Lange Voort wel gewoon open. Dit filiaal wordt na de zomervakantie verbouwd.

Naast de grote bekende parfumerie merken kan je binnenkort bij BeautyX een groot aantal nieuwe, bijzondere merken vinden, zoals Pixi, Coola, Lipstick Queen, Aether, Browgal, Jacques Zolty Parfums, Jack Black, Fedua, Tan-Luxe, RoseBud, en meer

Elke winkel krijgt een BeautyBar, waar je gratis de nieuwste introducties kunt uitproberen. "Onze ervaren beauty specialisten helpen je natuurlijk met vragen en geven allerlei handige tips. Heb je de nieuwste make-up kleuren uitgetest, dan kan je meteen een prachtige foto maken en delen met je vrienden."

Binnenkort gaat ook de nieuwe online winkel open, waar alle merken te vinden zijn. Alle producten zijn online te bestellen en kunnen de volgende dag deze opgehaald of thuisbezorgd worden.

"Bij BeautyX houden we je op de hoogte van de nieuwste trends en producten op beauty gebied. Elke week gebeurt er wel iets nieuws in onze winkel."

Spectaculaire openingsactie

De eerste verrassing is heel bijzonder. De nieuwste trend op het gebied van gezichtsverzorging is straks in alle nieuwe BeautyX winkels te vinden: De BeautyBar een volledige gezichtsbehandeling in slechts 20 minuten door middel van lichttherapie. Zo kun je verschillende huidproblemen behandelen; acne, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en nog veel meer. De behandeling kost normaal 29,00, maar kan nu voor slechts 12,50 uitgeprobeerd worden.

"Kom straks een kijkje nemen in onze nieuwe winkel, maar geniet nu nog tot en met zaterdag 23 juni 30 procent korting op bijna ons gehele assortiment!"