Ontbijten in het Dorpscentrum

ontmoeting n Elke maandag wordt er in het Dorpscentrum een ontbijt georganiseerd door een van de bezoekers van de inloopochtenden. Iedereen is hierbij welkom.

Het ontbijt wordt georganiseerd op maandag van 09.30 tot 10.30 uur in de Bomenzaal op de eerste verdieping van het Dorpscentrum, en de kosten ervan bedragen 1,50 euro per persoon.

De bezoekers dienen zich van tevoren aan te melden bij Carmen of Milco via 071-8907440 (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur).

Er kunnen maximaal vijftien personen deelnemen aan het ontbijt.


Reünie UDO

ontmoeting n Aanstaande zaterdag, 3 juni, organiseert de Oegst­geester voetbalvereniging UDO een reünie ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van de club.

Vanaf 12.00 uur ie eenieder welkom aan de Van Houdringelaan 15. Om 14.00 uur zal het destijds succesvolle 'oud UDO 1' aftrappen voor een wedstrijd tegen de huidige selectie. Aansluitend is er om 16.00 uur een borrel met een barbecue. Eindtijd is 20.00 uur.
Gezien de komende fusie met Vv Oegstgeest zal dit de laatste echte UDO-reünie zijn.

Meer informatie en aanmelding via www.vvudo.nl en reunieUDO80@gmail.com


Eindfeest bij                 Vv Oegstgeest

ontmoeting n Op zaterdag 23 juni vindt er een groot eindfeest bij Vv Oegstgeest plaats.

Vanaf 15.30 uur is iedereen welkom, en om 16.00 uur speelt het RTL-Sterrenteam tegen een mix van VVO-heren 1 en vrouwen 1.
Vanaf 17.00 uur zijn er springkussens en is er livemuziek. Natuurlijk is er veel lekker eten te verkrijgen en zal het prijzenrad een aantal malen draaien.


Museumnacht

Leiden n Op zaterdag 2 juni vindt de tiende editie van de Museumnacht Leiden plaats en dat is reden voor feest. Deze editie halen elf musea (waaronder het Oegstgeestse Corpus) alles uit de kast om de nacht compleet te maken. De Museumnacht is dit jaar niet alleen een culturele beleving, maar ook een moment om de stad Leiden in al haar glorie te bewonderen. In 2017 bezochten ruim 4300 cultuurliefhebbers de Museumnacht Leiden.