De wandelaars van Wandelclub Oegstgeest vierden de Persprijs 2017 met een gezellig etentje. | Foto PR
De wandelaars van Wandelclub Oegstgeest vierden de Persprijs 2017 met een gezellig etentje. | Foto PR Foto: PR

Wandelclub Oegstgeest viert Persprijs 2017

vieren n Vrijdag 10 maart 2018: Esther Beukman en Marja Bosman van WandelClub Oegstgeest waren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Sportprijzen 2017. Tot hun grote verrassing won de wandelclub de Persprijs van de Oegstgeester Courant voor hun inzet om mensen aan het wandelen te krijgen en voor hun hulp bij het maken en begeleiden van de Jan Wolkers Wandelingen tijdens de Wolkersweken in oktober.

Toen dit bericht de wandelclub ingestuurd werd, kwamen meteen de berichten terug om dit te gaan vieren met een etentje. Zo kwamen op woensdagavond 3 mei veertien wandelaars bij elkaar. Jolanda bedankte Esther en Marja voor hun inzet voor de Wandelclub en zij overhandigde hen een fles rosé met een bijzonder etiket. Marja bedankte de wandelaars, maar gaf aan dat zonder hen de wandelclub niet bestaat.

WandelClub Oegstgeest bestaat nu bijna zeven jaar. Iedere woensdagavond wandelt men een half uur en een uur door het mooie Oegstgeest, waarbij iedere keer weer op een andere plek gestart wordt. Iedereen met een redelijke conditie kan een keer meewandelen. Kijk op wandelcluboegstgeest.nl voor het startpunt en wees op woensdagavond om 20.00 uur op die plek aanwezig. Wandelclub Oegstgeest vraagt geen contributie en verplicht wandelaars tot niets.

Voor vragen: stuur een mail naar wco@xs4all.nl.