De meeste teams 'op tik' bij OLTC

Tennis n De competitie is weer begonnen bij OLTC.

Heren 1 (Hoofdklasse) speelde thuis tegen het sterke ELTV. Roeland van Dijk speelde tegen oud-prof Hendrik Jan Davids en dolf het onderspit. Michiel Greidanus liet weer is zien waarom hij de Golden Boy van OLTC wordt genoemd: knappe winst in zowel zijn single als zijn dubbel met Stijn de Mooij. Hardhitter Willem van Biezen won ook zijn single waardoor er weer drie punten konden worden bijgeschreven.

Heren 2 kon zich klaarmaken voor de derby tegen Roomburg. Met 5-1 winst thuiskomen is altijd lekker.
Alleen de herendubbel van Fons en Michiel was een prooi voor de Leidenaren.
Heren 3 won zondag met 6-0 winst van zondag. Komende weken krijgen ze het een stukje zwaarder, maar ze zijn vol goede moed.

Heren 4 gaat veel te hard van stapel dit seizoen. Deze zondag werd zowaar een 6-0 winst behaald.

Dames 1 mocht thuis tegen de Kikkers knallen. Beau nam dit wel erg letterlijk en blies haar tegenstandster met 6-0 6-0 van de baan. Ook de andere dames van het team hadden niet al teveel moeite en de 6-0 winst was snel een feit.

Dames 2 speelt zichzelf in de middenmoot met een kans naar hoger. Vooral Mayke van Doeselaar ontpopt zich als de verrassing van het team.

Dames 3 is de kweekvijver van jeugdige OLTC-talenten bij de senioren. Met de 5-1 winst van zondag stijgen deze jonge dames mooi een trede in het klassement.

Mix 1 had een lastige uitwedstrijd in Utrecht voor de kiezen. De 4-4 einduitslag had beter kunnen zijn aangezien een aantal partijen net zo goed gewonnen hadden kunnen worden.

Mix 2 had een zware dag. Het team ging gehavend op pad: Do en Marente waren bij mix 1 nodig. Bas wist zeer knap zijn single en zijn dubbel met Diederik te winnen maar daar bleef het dan ook bij. 6-2 verlies voor deze kanjers.