Er was veel belangstelling voor de koren. | Foto Wil van Elk
Er was veel belangstelling voor de koren. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Gezellig Open podium in het Dorpscentrum

Gezellig n Het was zondag 8 april tijdens het open Podium gezellig druk in het Dorpscentrum. Dat komt goed uit, want iedereen moet het weten dat het gebouw grondig wordt opgekapt.

Door: Wil van Elk

De vele gasten werden zondag muzikaal verwend met prachtige muziek en optredens van sfeervolle koren. In een aparte zaal konden de bezoekers kennis maken met de plannen voor een nieuwe inrichting van het gebouw. Voor de bekostiging daarvan is een fondsenwerving opgestart. Een grote bus nodigt uit om daar iets in te stoppen. Het gebouw is voor iedereen, dus kan eenieder er een bijdrage aan leveren.

Levensvatbaar

Het Dorpscentrum Oegstgeest heeft bewezen dat het levensvatbaar is. Vooral de inzet van de vele vrijwilligers draagt hieraan bij. De verbouwing is een grote onderneming, maar deze investering voor de toekomst is door velen enthousiast omarmd.

Vooral de eerste stap, de centrale hal wordt grondig aangepakt, wordt met spanning tegemoetgezien. Er is echter wel veel geld nodig voor dit alles. Begin juni houdt Dorpscentrum Oegstgeest een grootste veiling hiervoor. Kom ook eens digitaal op bezoek bij: www.dorpscentrumoegstgeest.nl.

Binnentuin

Met een schuin oog wordt nog wel gekeken naar de plannen bij de buren. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is kort geleden verhuisd en de bestemming voor dat gedeelte van het complex kan onder andere de beoogde inrichting van de binnentuin sterk beïnvloeden.