Soons maakt de punten voor Pecos

tafeltennis n Pecos was zaterdag kansloos tegen Hilversum. Alleen Youri Soons kon tevreden zijn met zijn twee overwinningen.

Omdat er toch niets meer op het spel staat permitteren de Oegstgeester tafeltennissers zich om in het seizoen op vakantie te gaan. Kopman Tony Nader was er dit keer niet bij. Zijn vervanger Thomas Jansen had een leerzame middag, maar kon geen echte vuist maken en was na negen games en drie keer 3-0 klaar.

'Middenin het seizoen op vakantie'

Youri Soons was juist terug van vakantie en revancheerde zich in de mediastad mooi voor een puntloos optreden in de heenwedstrijd. Patrick Oeij en Ruan Greyling was hij ditmaal overtuigend de baas, maar voor een echte stunt had Soons ook de sterkste Hilversummer, Cosmin Stan, moeten kloppen. Hij kwam in die partij heel knap tot een vijfde game maar ging daarin met 11-6 onderuit.
René Waterreus, die thuis nog twee van zijn drie potjes had gewonnen, bleef nu met lege handen, zodat er een eindstand van 8-2 voor Hilversum op de borden kwam.

lagere teams

De aandacht in het Thorn Tafeltenniscentrum is in de eindfase van dit seizoen naar de lagere teams verschoven. In de spannende eerste divisie B klopte Pecos 2 zaterdag koploper VVV met 6-4. Het staat nu twee punten achter op de Leidschendammers en twee punten voor op Red Stars. En intussen kwalificeerde team 3 zich ten koste van het Rotterdamse Alexandria voor de hoofdklassefinale, waarin het over tien dagen strijdt om promotie naar de landelijke klasse.

Komend weekend ontvangt de hoofdmacht Tempo Team en speelt Pecos 2 tegen Middelburg. Zaterdag om 15.30 uur.