Op 14 april kunnen bezoekers terug stappen in de tijd van de legendarische feesten uit de jaren '20 en '30.
Op 14 april kunnen bezoekers terug stappen in de tijd van de legendarische feesten uit de jaren '20 en '30. Foto: PR

Showtime at The Paulus

cultuur n Het is bijna tijd voor Showtime at the Paulus. Op 14 april kunnen bezoekers terug stappen in de tijd van de legendarische feesten uit de jaren '20 en '30.

Nieuwe dansen zoals de charleston, swing en lindyhop stromen dan Europa binnen en worden al dan niet gecombineerd met de bestaande quadrilles, foxtrots en quicksteps.

De prachtige kerk uit 1931 vormt het ultieme decor voor een elegante avond uit. De Diamond Four zullen zorgen voor livemuziek uit deze periode. Alle gasten worden in stijl verwacht, geïnspireerd op de jaren '20 en '30. Dat betekent voor de heren: black tie (smoking) of white tie (rokkostuum) en voor de dames flapper dresses of lange avondjurken zoals in de jaren '30.

Tijdens het feest kun je foto's laten maken door een professionele fotograaf in de stijl van de vintage postkaarten van vroeger. Dit feest wordt georganiseerd door Oegstgeestenaar Martine Teunissen van Beleef Het Verleden. Kaarten zijn online te koop via haar website en in beperkte oplage tussen 20.00-21.00 aan de deur.

www.beleefhetverleden.nl


Open Dag zeilschool De Wijde Aa

zeilen n De zestigjarige zeilschool De Wijde Aa houdt aanstaande zondag 8 april een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. De zeilschool is gevestigd in de Veendermolen uit 1830 aan de Aderweg 2, Roelofarendsveen.