Ook dit jaar is er de Family Run in Poelgeest voor het goede doel. Sportschool Jenergy staat weer borg voor een goede organisatie. | Foto Willemien Timmers
Ook dit jaar is er de Family Run in Poelgeest voor het goede doel. Sportschool Jenergy staat weer borg voor een goede organisatie. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Superrr Family Run 8 april

hardlopen n Op zondag 8 april organiseert sportschool Jenergy in samenwerking met de Superrr de Family Run. Tijdens deze run wordt er geld ingezameld voor Studio KidzFlitz.

Jaarlijks worden er honderden kinderen voor langere tijd opgenomen in het Willem-Alexander Kinderziekenhuis van het LUMC. Het team van Studio KidzFlitz laat hen even vergeten dat ze ziek zijn. Samen met en voor kinderen maken ze televisieprogramma's en zorgen voor entertainment aan het bed.

Iedereen is welkom om mee te rennen met deze run, groot en klein, jong en oud, snel en langzaam. Je kunt je inschrijven voor 500 meter, 1 of 5 kilometer. Start en finish zijn bij Sportschool Jenergy. "We maken er een feestje van met springkussens en er worden pannenkoeken gebakken."

Inschrijven kan door het sturen van een email naar goed_doel@jenergy.nl met de naam, leeftijd, afstand en e-mailadres van de deelnemer. Inschrijfgeld is 8 euro voor de jeugd en 10 euro voor volwassenen. (Overmaken naar Jenergy: NL50ABNA0602613809 o.v.v. naam deelnemer). "Laat je sponsoren voor dit goede doel. Er zijn mooie prijzen voor de snelste lopers èn het hoogst verzamelde sponsorbedrag."
www.jenergy.nl