Mantra's zingen

yoga n Belangstellenden zijn van harte welkom om samen mantra's te zingen in het yogacentrum (voormalig Koetshuis) in het Leidse Hout op eerste Paasdag met als thema: 'Laat jouw innerlijk Licht stralen'.

Deelnemers zingen samen met Sadhana mantra band. Dat is Louis van Dijck op de tabla, Klazien Verwegen en Sitadevi Sengers, gitaar en zang en Anneloes de Greef, harmonium en zang.
Er wordt gezongen van 14.30 tot 16.30 uur. Om 14.00 uur is de zaal open en is men welkom voor een kopje thee. Om 16.30 uur is er thee met iets lekkers.
Bijdrage: 15 euro (of een bedrag naar draagkracht)

Contact: klazien.verwegen@gmail.com. Groene Maredijk 100, Leiden.


Voorstelling Grote haas en kleine haas

toneel n 'Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen.' Kom op 7 april om 14.00 uur in de bibliotheek genieten van de voorstelling Grote haas en kleine haas. Het Marnick Theater komt deze voorstelling voor kinderen tussen de twee en zes jaar spelen naar aanleiding van de actie Geef een prentenboek cadeau! Stil zitten is niet nodig en er worden vrolijke liedje gezongen.

Reserveer wel een plek via de website bibliotheekbollenstreek.nl/jeugdagenda. Het boek 'Raad eens hoeveel ik van je hou?' kan na afloop aangeschaft worden voor slechts €2,-.


Ondernemers: 'Ontmoet de regio'

ondernemen n De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio nodigen ondernemers van harte uit om op dinsdag 10 april aanwezig te zijn bij de zesde editie van Ondernemersdag071.

Centraal staat dit keer het thema 'Ontmoet de regio'. Twee rondes met inspiratiesessies, afwisselende 071Talks en een actieve netwerkborrel vormen de mix waarmee we je inspireren en met collega-ondernemers in contact brengen.
Het programma (kan per onderdeel gevolgd worden) vindt plaats bij Zalen A4 in Leiderdorp (naast WOOON) van 14.30 tot 19.00 uur. Inloop is vanaf 14.00 uur, inspiratiesessies starten om 14.30 uur en 15.30 uur, 071Talks (het plenaire deel) start om 16.30 uur en om 17.15 uur is er de afsluitende en actieve netwerkborrel.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. www.ondernemersdag071.nl/aanmelden