Afbeelding
Foto:

Stichting Huurders MeerWonen zoekt bestuursleden

Meedenken n Stichting Huurders MeerWonen is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden.

Huurders van MeerWonen en leden van diverse bewonerscommissies zijn van Harte welkom zich in te gaan zetten als lid bestuurder van de Stichting Huurders MeerWonen. Nieuwe bestuursleden kunnen rekenen op een wettelijke maximale vergoeding, van wat een vrijwilliger per jaar mag bijverdienen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de secretaris Stichting Huurders MeerWonen, Nico van der Meij, nfvandermeij@huurdersmeerwonen.nl Tel: 0610459580.


Landelijke bustoer D66 op 25 februari bij Voscuyl

politiek n Op zondag 25 februari brengt de landelijke D66 bustoer een bezoek aan Oegstgeest. Van 13.00 tot 13.45 vindt er een werkbezoek plaats bij sportpark de Voscuyl.

Vanuit D66 Oegstgeest zullen in ieder geval de raadsleden Elfred Bus en Marlene Simoons aanwezig zijn. In de D66 bus zitten de Tweede Kamerleden Jan Paternotte en Matthijs Sienot, Marietje Schaake van het Europees Parlement en een aantal vrijwilligers. Bij de Voscuyl vindt een presentatie plaats (van de sportclubs en D66 Oegstgeest) en een rondleiding. Tijdens het werkbezoek zullen de politici ook aandacht vragen voor de grondwaterproblematiek. Als afdeling zal men meedoen met de landelijke #D66Tegeltour actie.