Voice4Kids-deelnemers met docente Susanne de Rooij. | Foto PR
Voice4Kids-deelnemers met docente Susanne de Rooij. | Foto PR Foto: pr

Meer dan twintig cursussen voor enthousiaste kinderen

cursus n Wekelijks kunnen vele tientallen kinderen genieten van een breed activiteitenaanbod in het Oegstgeester Dorpscentrum aan de Lijtweg. Direct na de voorjaarsvakantie kunnen opnieuw zo'n tweehonderd kinderen genieten van een breed toegankelijk cursussenaanbod georganiseerd door de Stichting Evenementen.

Inge Pieterse gaat binnenkort opnieuw van start met populaire danslessen: Op donderdag zijn er danslessen voor diverse leeftijdsgroepen: Peuterdans, K3-dans en Street/Clipdance met Hip Hop.
Misha Kostava hoopt weer diverse kinderen te verwelkomen bij de unieke cursussen Djembé & Percussie. Naast het trommelen op prachtige Afrikaanse trommels wil hij de kinderen ook kennis laten maken met andere percussie-instrumenten.

Creatieve kids kunnen op de dinsdag deelnemen aan de teken/schildercursussen van Fem Stamkart. Verder kunnen op de woensdag opnieuw de cursussen Woodykids (9 tot 12 jaar) en het Juniorlab (8 tot 11) van start gaan en is er op de dinsdag de duurzame cursus Technicakids (9 tot 12).

Bijzonder populair zijn de diverse bak- en kookcursussen. Op de woensdag opent De Bakkerij (9 tot 12) haar deuren en is er later dit seizoen een speciale cursus voor de meer ervaren kookkids: Kids Culinair (9 tot 12).
Voor zo'n 25 kinderen (8 tot 12 jaar) gaan op woensdag, donderdag en vrijdag de Kinderkookcafés van start. Deze kookcursussen worden telkens afgesloten met een Kidsrestaurant. Voor de allerkleinsten is er op de dinsdag de cursus Kokkies (7 tot 8)
Docente Susanne de Rooij is op dit moment keihard met haar musicalkids (9 tot 12) aan het werk aan de voorbereidingen voor de musical Belle en het Beest, die op 8 juni op de planken zal worden gezet. Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk; wel voor de volgende cursus die na de zomervakantie van start zal gaan. Voor jongere kids (7 tot 9) hoopt zij binnenkort opnieuw van start te gaan met Voice4Kids; een speciale cursus met zang en dans.
Wie het leuk vindt om nog voor de zomervakantie zelf op de planken te staan in een toneelproductie kan zich aanmelden voor de Toneelcursus van acteur, regisseur en toneelmaker Pim Karhof: Vrijdags voor acteurs en actrices van 8 tot 12 jaar.

Meer informatie: www.st-evenementen.nl of (071) 171540.