Vlnr: OGAV-turnsters Lauren, Dewi, Ayshia, Elena en Inge.  | Foto MVTfotografie.nl
Vlnr: OGAV-turnsters Lauren, Dewi, Ayshia, Elena en Inge. | Foto MVTfotografie.nl MVT Fotografie

OGAV-turnsters doen het goed

turnen n Zaterdag 10 februari was een bijzondere dag voor de Oegstgeester gymnastiek vereniging OGAV.

Op de tweede plaatsingswedstrijd voor de Derde Divisie haalden maar liefst vijf van de tien turnsters het podium. En dat niet alleen, met deze wedstrijd hebben in totaal acht van de tien turnsters zich die dag geplaatst voor de districtsfinales. Alle OGAV turnsters hebben een hele goede wedstrijd geturnd en zichzelf verbeterd.

Daarnaast konden de turnsters zich de afgelopen periode ook plaatsen voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap. Dit jaar gaat OGAV met een ongekend aantal van acht turnsters naar de halve finale NK. En wat het extra bijzonder maakt, is dat drie meiden daarvan uit één gezin komen.
Naar de halve finale NK gaan: Naomi Kunath, Imayda Schalkwijk, Elena Harkes, Ayshia Schalkwijk, Jasmijn Knoester, Naemie Schalkwijk, Zoë van Tongeren en Tirza de Graaf.
Ook trainster Rochelle Kemmel heeft zich geplaatst voor de kwartfinales NK.


Speler OLTC ontmoet Federer

tennis n Tijmen Wolfs (9), selectiespeler van OLTC, mocht dinsdag 13 februari, op het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam, zijn grote tennisheld Rodger Federer interviewen voor het jeugdprogramma Zappsport.

Tijmen was uitverkoren door het televisieprogramma Zappsport om Rodger Federer te ontmoeten en hem een aantal vragen te stellen. Het leukste antwoord dat hij kreeg, was dat Federer alle bekers die hij heeft gewonnen met de grand slam-wedstrijden heeft bewaard; dat zijn er meer dan 100. Voor Tijmen was het fantastisch om zijn held in het echt te zien. Bovendien was hij ook nog eens heel aardig, ondanks alle drukte om hem heen. De droom van Tijmen is uitgekomen!

Rodger Federer is nummer 1 op de wereldranglijst en poste zelf ook een anekdote uit het interview met Tijmen.

Afbeelding