ASC kan koploper Altior niet verrassen

voetbal n Het is ASC niet gelukt om in eigen huis voor een verrassing tegen Altior te zorgen. De koploper besliste, achteraf gezien, in de eerste helft de ontmoeting. Het scoorde twee keer en dat zou ook de eindstand worden.

In de eerste rondgang was de tegenstander duidelijk de meer aanvallende ploeg, zonder dat het tot grote uitgespeelde kansen kwam. Tot de 34e minuut hield de defensie van ASC stand tot dat uit een snelle omschakeling voor de openingstreffer werd getekend. Een schot van Altior in de slotseconden vanuit de tweede lijn verdween tussen de palen, en kwam ASC voor een moeilijke opgave te staan om na de thee de wedstrijd in handen te krijgen.

Na rust was Altior nauwelijks voorin te vinden en nam ASC met een extra aanvaller de regie over. Onder andere werd de 16-jarige Joep Verdegaal ingebracht (speler uit de B1), die zeker niet onverdienstelijk speelde. Kansen kwamen er; onder andere een schot op de lat, maar rendement bleef uit.


Tennisprogramma voor kinderen onder de vijf jaar bij OLTC

tennis n Begin april gaat het nieuwe tennisseizoen van start. Voor de allerkleinsten, kinderen van vijf jaar en jonger, heeft OLTC het maak-kennis-met-tennisprogramma 'Tenniskids Blauw' ontwikkeld.

Kinderen leren spelenderwijs de beginselen van tennis. Het programma bestaat uit tien trainingen die worden gegeven vanaf de week van 2 april op woensdagmiddag van 13.15-14.00 uur en op vrijdagmiddag van 14.45-15.30 uur. Om mee te doen aan deze trainingen is lidmaatschap (nog) niet nodig. Voor tien trainingen betaalt men slechts 55 euro per kind.
Inschrijven kan via www.imtennis.nl/oltc