Het was maar een clown

Scherven n Het was maar een clown, maar nu ligt hij in scherven. De clown was gesneuveld tijdens een ontvoering uit Café De Gouwe.

Hij lag sinds een tijdje heerlijk ontspannen op het biljart of op de piano. Met een arm ondersteunde hij zijn hoofd en met de andere leek hij ergens om te vragen, wellicht een biertje. Uitbater Chris kreeg hem van zijn moeder en deze keer zette hij hem niet veilig weg tijdens een feest: "Was van mijn overgrootvader. De dader wilde hem na de oproep op Facebook wel terugbrengen, maar de clown lag in duizend stukjes. Hij kocht een andere via Marktplaats". 'De Gouwe Clown' ligt sinds een paar dagen weer te stralen op de piano in het café. Op zijn hand een goedgemutste eend. Een vredig tafereeltje waar iedere bezoeker met een glimlach naar kijkt.


Touwtrekken in Café De Gouwe

Touwtrekken n Het jaarlijks touwtrekevenement in Café De Gouwe is op zaterdag 17 februari om 22.00 uur.

Het touwtrekken in Oegstgeest is verplaatst naar Café De Gouwe waar het inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijkse indoor traditie, uniek in zijn soort. Teams van vijf personen kunnen zich aanmelden bij Henk Heemskerk via (071) 517 46 32 of (06) 42 78 92 32. Er zijn al diverse teams aangemeld, families, winkels, bedrijven, fitness, die zaterdag de sportieve strijd aangaan.


Heeren van het Dorp

ontmoeting n Op dinsdag 20 februari komen de Heeren van het Dorp van 14.00 tot 16.00 uur bij elkaar in gebouw Haeswyk.

Het thema is ditmaal Pulsvissen. De grote vraag na het debat over pulsvissen in het Europees Parlement was: 'Is pulsvissen nou goed voor het milieu of juist niet?' Een Franse Europarlementariër zei na de stemming, waarin een verbod werd aangenomen, dat hij blij is met het verbod omdat deze vorm van vissen 'zeer destructief' is. Klopt dat wel? (Stukje uit EenVandaag)
Tijdens de middag zal men van gedachten wisselen over dit onderwerp. Alle mannen zijn van harte welkom. Aanmelden bij Radius, Adinda Heemskerk, tel: 071-7074200 of mail a.heemskerk@radiuswelzijn.nl. Waar: President Kennedylaan 141, Oegstgeest. Kosten: €1,- koffie/thee.