Marente Hiphop. | Foto PR
Marente Hiphop. | Foto PR Foto: PR

Nooit te oud voor hippe dansmoves

Marente start de cursus Marente Hiphop op vrijdag 2 maart van 9.15 tot 10.15 uur in Katwijk en van 11.00-12.00 uur in Oegstgeest. In deze cursus komen de hipste dansmoves voorbij. Een leuke, eigentijdse manier van bewegen en meteen balans- en krachtoefeningen doen. De cursus is voor alle 60-plussers die plezier hebben in lekker dansen en bewegen.

Van bounchen tot sidesteps en van schouder shakes tot moonwalks. In de Marente Hiphop cursus komen de hipste dansmoves voorbij. Onder leiding van een dansdocent van Sportief Plus kunnen deelnemers zich wekelijks uitleven op moderne beats. Goed voor de conditie, spieren en evenwicht.

De cursus is geschikt voor alle 60-plussers die plezier hebben in dansen en bewegen en het leuk vinden om daar op een vernieuwende manier mee bezig te zijn. Hiphop heeft alles: het is een heel brede dansstijl waar iedereen z'n eigen vorm in kan vinden. Je blijft er geestelijk en lichamelijk vitaal bij. En het is nog gezellig ook.

Informatie/Aanmelden
De Hiphop cursus wordt aangeboden in 12-wekelijkse lessen op vrijdag 2 maart van 9.15-10.15 uur in Katwijk en van 11.00-12.00 uur in Oegstgeest.

Je blijft er geestelijk en lichamelijk vitaal bij. En het is nog gezellig ook.

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Vegro. Zorg en Zekerheid vergoed deze cursus geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kan men op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met Marente tel: (071) 409 32 23 en/of e-mailadres ledenservice@marente.nl. www.marente.nl/hiphop